LINK – der gnisten blir tent!

LINK er et årlig høydepunkt for næringslivsaktører, gründere og entreprenører. Konferansen tar pulsen på næringslivet og ser på trender og utvikling i markedet, med fokus på innovasjon og fremtidig teknologi. LINK skal være en relevant og ettertraktet arena for nettverksbygging, energipåfyll og idéskaping.

Velkommen til LINK
16. – 17. september 2020
på Scandic Alta

GRATULERER, KIMEK AS!

Sammen med vår hovedsamarbeidspartner og priseeier Innovasjon Norge er det en glede å kunne gratulere Kimek As som vinner av LINK-prisen 2019 og 100.000 kr!

Juryen legger særlig vekt på selskapets evne til å utvikle sine tjenester og produksjon på en måte som øker deres konkurransekraft. Med lokal forankring og eiere, er selskapet en viktig samfunnsbygger i Sør-Varanger og et selskap som vi har all grunn til å være stolt av!

Vinneren av LINK-prisen 2019 har satt Kirkenes, Finnmark og Norge på kartet som en viktig leverandør til petroleumsindustrien.

LIDENSKAP

Se stemningsfilmen fra DAG 1 under LINK 2019. Bli med i 2020! Film produsert av Frikant Mediedesign. Musikk av: Stuck in North.

INSPIRASJON

DELTA PÅ LINK 2020?

Påmelding:

Pris og påmeldingsinfo kommer

Introduksjonstilbud for nyetablerte selskaper:

Kommer

Behov for hotell?

Vi har avtale med konferansehotellet Scandic Hotell Alta.

NETTVERK

Workshop med speed-meetings og lunsj

LINK har de siste årene hatt stor suksess med workshopen som arrangeres på morgenen før konferansen starter. Workshopen i år starter med en faglig presentasjon med Stein Markussen fra Nordnorsk lederutvikling. Stein gir oss et kreativt inspirasjonsinnlegg der vi får høre hans beste råd om ledelse og hvorfor ledelse er å anse som livslang læring. Deretter får deltakerne, gjennom effektive speed-meetings, stiftet nye bekjentskaper med andre gründere, ledere, innledere og offentlige aktører. Workshopen fungerer som et springbrett for nye ideer og samarbeidsmuligheter, og deltakerne får en sosial og uformell start på konferansen.

KREATIVITET