En liten konferanse om stort mot, fremdrift og lederskap i en usikker verden.

Torsdag 12.11 kl. 09.00 - 14.00
Alta kultursal

La oss møtes igjen!

LINK skal være en arena for nettverksbygging, energipåfyll og idèskaping, og behovet har sjelden vært større for nettopp dette. Etter en turbulent tid preget av hjemmekontor, digitale møter, distanse og usikkerhet inviterer vi nå til miniLINK 2020!

Vi skal høre fra de som har tatt sats fremover mens verden har stått stille, og vi skal la oss inspirere av de som har sett nye muligheter når alt var som mørkest. Hva gjør at noen tør å satse der andre lammes av frykt, og hva kan vi lære av dem? Gå ikke glipp av miniLINK 2020!
SMITTEVERN/SIKKERHET
Når du melder deg på miniLINK skal du kunne føle deg helt trygg på at din sikkerhet er ivaretatt og at smittetiltakene holder den høyeste standarden. Dette er et ansvar vi tar på største alvor!
Vi forholder oss til enhver tid til gjeldende smittevernregler fra myndighetene, og konferansen vil arrangeres i tråd med de smittevernanbefalinger som ligger til grunn på konferansens tidspunkt.

Roger Finjord

Finnmark Fotballkrets

Verdien av VI

Roger har i flere år begeistret og inspirert med sine foredrag om Jakten på det gode laget. Men krisetider setter lagånden på prøve. Så hvordan bygger vi egentlig laget sterkt nok, slik at våre lagkamerater står oss last og brast også når motgangen er tøffere enn aldri før? Og om vi klarer det – finnes det egentlig noen grenser for hva vi kan utrette?

Odd Peder Wang-Norderud

Skaidi Xtreme

Holder hjulene i gang

Skaidi Xtreme 2020 ble det vanskeligste og viktigste rittet for Odd Peder og gjengen. Hvorfor og hvordan gjennomfører man et sykkelritt med verdenseliten i et veikryss i Finnmark når alle andre har satt bremsene på? Skaidi Xtreme 2020 er en fortelling om fremdrift og pågangsmot – og en urokkelig tro på det man holder på med.

MONICA NIELSEN

Ordfører i Alta kommune

Tanker om kriseledelse

Som ordfører har Monica stått med det øverste ansvaret gjennom kriser som har overgått våre verste mareritt. Hun kommer til miniLINK 2020 for å dele sine tanker om hvordan man som leder kan bidra til å holde fokus, og å skape en form for stabilitet og trygghet når alt følges utrygt.

VEGARD UGLEBAKKEN

PNH Norway

Gal eller genial?

Koronaen satte en momentant stopper for oppturen til reiselivsgründeren og hans mange prosjekter. Mens resten av verden sto stille valgte likevel Vegard å satse videre for fullt videre. Er han gal eller genial? Vegard vil på miniLINK 2020 gi oss et innblikk i sin reise de siste 9 månedene, og hva han ser for seg for seg selv og sitt selskap på «andre siden» av koronaen

IRENE WIRKOLA

Ringo Alta

Leker ikke butikk

Ringo Alta har imponert mange med sin kreativitet, sitt kundefokus og evne til omstilling. Vi får høre mer om hvordan Irene og gjengen ved hjelp av enkle verktøy har levert varene og blitt en foregangsbedrift i å utnytte de mulighetene som dukket opp i en ekstraordinær tid.

TORGEIR EKELAND

Aronnesrocken / Alta Live

Den digitale festivalsommeren

Det kan være bratt ned fra toppen. Aronnesrocken stod foran et viktig år og etter å ha tatt noen store valg for veien videre, toppet det seg da Alta Live ble kåret til Årets festival i Norge i 2019. Månedene som fulgte bestod av videre vekst, flytting, nyansettelser og salgsrekorder. Så ble det stopp. Bom stopp. Dette er historien om hvordan en pandemi førte til at Aronnesrocken igjen endte opp med å arrangere hagefest - og mye mer!

Programmet er fortsatt under utvikling. Endringer kan forekomme.

Eiere:

Hovedsamarbeidspartner:

Samarbeidspartnere: