LINK – der gnisten blir tent!

LINK er et årlig høydepunkt for næringslivsaktører, gründere og entreprenører. Konferansen tar pulsen på næringslivet og ser på trender og utvikling i markedet, med fokus på innovasjon og fremtidig teknologi.  LINK skal være en relevant og ettertraktet arena for nettverksbygging, energipåfyll og idéskaping.

LIDENSKAP

Tema på LINK 2018

Idégenering, skapertrang og teknologiske trender er stikkord for årets program

LINK 2018 tar for seg ulike stadier i bedriftens reise helt fra forretningsideens spede begynnelse til videre vekst og utvikling av det etablerte selskapet. Vi gir deg gode tips og ideer til arbeidet med å legge selve gullegget og nyttige betraktninger om hvordan åpenhet og deling kan bidra til å få ideen til å blomstre. Vi lover deg ny inspirasjon fra de som bruker ny teknologi til å endre tradisjonelle bransjer, og gir deg innsikt i de teknologiske trendene DU må kjenne til for å skape vekst for DIN bedrift!

LINK – tar pulsen på det som skjer her og nå!

Vi kan friste med et sterkt program med noen av landets for om deltaker på LINK 2018 er du så heldig å bli inspirert av en rekke dyktige innledere. Sjekk ut programmet vårt og Facebook for oppdateringer frem mot konferansen!

INSPIRASJON

DELTA PÅ LINK 2018

Deltakeravgift:

Konferansedeltakelse: kr 3950,- (ekskl. mva.) inkl. bevertning i pausene

Middag: kr 995,- inkl. mva

NB: Ved deltakelse på pre-workshop dag 1, inngår også lunsj før konferansen starter. Begrenset antall plasser!

Introduksjonstilbud for nyetablerte selskaper:

Konferansedeltakelse: 40% rabatt av ordinær pris kr 3950,- (ekskl. mva)

Middag: kr 995,- inkl. mva

Vilkår: Selskap etablert i 2016 eller senere.

NB: Begrenset antall plasser!

Behov for hotell?

Vi har avtale med konferansehotellet Scandic Hotell Alta.

Bruk bookingkode: BLINK190918 ved booking av hotellrom.

Pris enkeltrom: 1180,-

Meld deg på her

NETTVERK

Workshop med speed-meetings og lunsj

LINK har de siste årene hatt stor suksess med workshopen som arrangeres på morgenen før konferansen starter. Workshopen i år starter med en faglig presentasjon, før deltakerne gjennom effektive speed-meetings får stiftet nye bekjentskaper med andre gründere, ledere, innledere og offentlige aktører. Workshopen fungerer som et springbrett for nye ideer og samarbeidsmuligheter, og deltakerne får en sosial og uformell start på konferansen.

På årets workshop holder Ulf Tore Isaksen fra Sparebank 1 Nord-Norge et innlegg om Verdien av nettverk. Innlegget blir etterfulgt av konferansens populære og effektive speedmeetings, der deltakerne på kort tid knytter kontakter med et stort nettverk av gründere, bedriftsledere og profesjonelle innen mange bransjer. Også flere av innlederne på konferansen deltar i år.

KREATIVITET