LINK – der gnisten blir tent!

LINK er et årlig høydepunkt for næringslivsaktører, gründere og entreprenører. Konferansen tar pulsen på næringslivet og ser på trender og utvikling i markedet, med fokus på innovasjon og fremtidig teknologi.  LINK skal være en relevant og ettertraktet arena for nettverksbygging, energipåfyll og idéskaping.

Velkommen til LINK 18.-19.september på Scandic Alta 

Meld deg på her

LIDENSKAP

TEMA FOR 2019

På LINK 2019 får du svar på

«Hvordan rigge ditt selskap for fremtidig vekst?»

Med tempoet på den teknologiske utviklingen vi står i akkurat nå er dette spørsmålet superaktuelt, og har kanskje heller aldri vært vanskeligere å svare på enn i dag. Vi får vite hvorfor bærekraft og kundefokus er sentralt i fremtidens forretningsmodeller, og ikke minst; hvordan få folkene våre med på reisen?

INSPIRASJON

DELTA PÅ LINK 2019

Påmelding:

Konferansedeltakelse: kr 3950,- (ekskl. mva.) Inkl. bevertning i pausene.

Middag: kr 995,- (inkl. mva).

Ved deltakelse på pre-workshop dag 1, inngår også lunsj før konferansen starter.

Introduksjonstilbud for nyetablerte selskaper:

Konferansedeltakelse: 40% rabatt av ordinær pris

Vilkår: Selskap etablert i 2017 eller senere.

NB: Begrenset antall plasser!

Behov for hotell?

Vi har avtale med konferansehotellet Scandic Hotell Alta.

NETTVERK

Workshop med speed-meetings og lunsj

LINK har de siste årene hatt stor suksess med workshopen som arrangeres på morgenen før konferansen starter. Workshopen i år starter med en faglig presentasjon med Stein Markussen fra Nordnorsk lederutvikling. Stein gir oss et kreativt inspirasjonsinnlegg der vi får høre hans beste råd om ledelse og hvorfor ledelse er å anse som livslang læring. Deretter får deltakerne, gjennom effektive speed-meetings, stiftet nye bekjentskaper med andre gründere, ledere, innledere og offentlige aktører. Workshopen fungerer som et springbrett for nye ideer og samarbeidsmuligheter, og deltakerne får en sosial og uformell start på konferansen.

KREATIVITET