Skip to content

16. - 17. september
2020 i Alta

Tema for 2020 er mennesker og teknologi - der vi blant annet ønsker å se på hvordan den digitale verden påvirker vår oppfatning av virkeligheten. Teknologi gjør ikke jobben for deg, og vi ønsker å adressere verdien av samspillet mellom teknologi og mennesker – med et stort fokus på verdien av menneskelige relasjoner og tillit.

Gratulerer, Kimek AS!

Sammen med vår hovedsamarbeidspartner og priseeier Innovasjon Norge er det en glede å kunne gratulere Kimek As som vinner av LINK-prisen 2019 og 100.000 kr!

Juryen legger særlig vekt på selskapets evne til å utvikle sine tjenester og produksjon på en måte som øker deres konkurransekraft. Med lokal forankring og eiere, er selskapet en viktig samfunnsbygger i Sør-Varanger og et selskap som vi har all grunn til å være stolt av!

Vinneren av LINK-prisen 2019 har satt Kirkenes, Finnmark og Norge på kartet som en viktig leverandør til petroleumsindustrien.

PÅMELDING

Delta på
LINK 2020?

Påmelding:
Konferansedeltakelse: 4190,- eks mva, inkl. bevertning i pausene
Middag: 995,- inkl mva
Ved deltakelse på pre-workshop dag 1, inngår også lunsj før konferansen starter.

Introduksjonstilbud for nyetablerte selskaper:
Konferansedeltakelse: 40% rabatt på deltakeravgift
Middag: 995,- inkl mva
Vilkår: Gjelder selskap etablert i 2018 eller senere

Behov for hotell?

Vi har avtale med konferansehotellet Scandic Hotell Alta.

NETTVERK

Workshop med Speed-meetings og lunsj

LINK har de siste årene hatt stor suksess med workshopen som arrangeres på morgenen før konferansen starter. Workshopen i 2019 startet med en faglig presentasjon med Stein Markussen fra Nordnorsk lederutvikling. Stein ga oss et kreativt inspirasjonsinnlegg der vi fikk høre hans beste råd om ledelse og hvorfor ledelse er å anse som livslang læring. Deretter fikk deltakerne, gjennom effektive speed-meetings, stiftet nye bekjentskaper med andre gründere, ledere, innledere og offentlige aktører. Workshopen fungerer som et springbrett for nye ideer og samarbeidsmuligheter, og deltakerne får en sosial og uformell start på konferansen.

Eiere:

Hovedsamarbeidspartner:

Samarbeidspartnere: