LINK – der gnisten blir tent!

LINK er et årlig høydepunkt for næringslivsaktører, gründere og entreprenører. Konferansen tar pulsen på næringslivet og ser på trender og utvikling i markedet, med fokus på innovasjon og fremtidig teknologi.  LINK skal være en relevant og ettertraktet arena for nettverksbygging, energipåfyll og idéskaping.

LIDENSKAP

Tema på LINK 2017

Digitalisering, netthandel og intraprenørskap var blant årets temaer.

Du fikk høre om hvorfor det er bra å gå på trynet gang etter gang, hvordan teknologi forstyrrer etablerte bransjer, og hvorfor netthandel er en stor mulighet i stedet for en trussel. Deltakerne ble servert ny kunnskap, inspirasjon og underholdning!

LINK tar pulsen på det som skjer her og nå!

Mange dyktige innledere sto på programmet også i år, følg med her på nettsida og på Facebook for oppdateringer frem mot neste års konferanse.

INSPIRASJON

DELTA PÅ LINK 2018

Deltakeravgift:

Konferansedeltakelse: kr 3950,- (ekskl. mva.) inkl. bevertning i pausene

Middag: kr 995,- inkl. mva

NB: Ved deltakelse på pre-workshop dag 1, inngår også lunsj før konferansen starter. Begrenset antall plasser!

Introduksjonstilbud for gründere:

Konferansedeltakelse: 50% rabatt av ordinær pris kr 3950,-

Middag: kr 995,- inkl. mva

Vilkår: Selskap etablert i 2013 eller senere.

NB: Begrenset antall plasser!

Meld deg på her

NETTVERK

Workshop med speed-meetings og lunsj

LINK har de siste årene hatt stor suksess med workshopen som arrangeres på morgenen før konferansen starter. Workshopen startet i år med en faglig presentasjon, før deltakerne gjennom effektive speed-meetings fikk stiftet nye bekjentskaper med andre gründere, ledere, innledere og offentlige aktører. Workshopen fungerer som et springbrett for nye ideer og samarbeidsmuligheter, og deltakerne fikk en sosial og uformell start på konferansen.

På årets workshop holdt Telias Jon Christian Hillestad et innlegg om Internet of Things (IoT) og fremtidas teknologi med utgangspunkt i en bransje som har gått gjennom store endringer de siste årene. Innlegget blir etterfulgt av konferansens populære og effektive speedmeetings, der deltakerne på kort tid knytter kontakter med et stort nettverk av gründere, bedriftsledere og profesjonelle innen mange bransjer. Også mange av innlederne på konferansen deltok i år.

KREATIVITET