Programmet er under utvikling

Vi vil fortløpende oppdatere dere hvem som er booket til årets konferanse.

Hans Gerhard Meier

Hans Gerhard Meier bruker mye av sin tid på surr og tull – for mye til tider. Men det er nettopp tullet som gir glede og et mulighetsrom for eksperimentering og utforskning av nye verktøy og teknikker. Når perfekt ikke er så viktig blir han også mer løs og jobber raskere frem til resultatet står der og «glitrer». Om det ikke alltid blir gull så er det i hvert fall ny kunnskap og læring i den andre enden.

På LINK får vi høre Hans Gerhard dele sine erfaringer og kompetanse rundt det å tørre å åpne opp og være kreativ – gled dere!

Evgenia Egorova

Digital markedsfører og endringsansvarlig med stor lidenskap for Nord-Norge. De siste 4 år har hun hatt ansvar for all kommunikasjon på sosiale media for Nord-Norsk Reiseliv AS. Hun er genuint opptatt av «å dele inspirasjon og inspirere til deling» på sosiale media, og holder foredrag om erfaringer fra SoMe arbeidet på konferanser i inn- og utland.  På LINK skal hun dele flere hemmelige oppskrifter på sosiale media og snakke om tips og triks for å komme i gang med det digitale skiftet.

«Hva har panda, tøfler og Nord-Norge til felles? Hemmelige oppskrifter for å lykkes med sosiale media og litt mer»

Kim Daniel Arthur

Spillgründeren som startet sin karriere på gutterommet i Tromsø tok spillverden med storm med sine kreative ferdigheter. Men som mange gründere opplever var det både store oppturer og nedturer i en voksende, fartsfylt internasjonal spillbransje. Han har bygget opp arbeidsplasser i inn og utland, flere selskaper, og har vært en viktig person for etableringen av gründerhuset Flow i Tromsø. I 2017 tok Kim Daniel Artur et stort steg ut av spillbransjen og startet møbelbedriften Ekte hvor han snekrer møbler, installasjoner, utstillinger i ekte nordnorsk design. På LINK får vi høre om det å våge å ta nye sjanser og hvorfor man kommer lengre ved og jobbe sammen og dele av hverandres erfaringer.

Silvija Seres

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Silvija jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, blant annet Oslo Børs, Nordea og NRK: I tillegg er hun aktiv investor i flere teknologibedrifter.

På LINK får vi høre Silvijas betraktninger rundt de store teknologidrevne endringene på mange områder i dagens næringsliv og samfunn, og hvordan vi best kan tilpasse oss og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte der både ledere og ansatte er med på reisen.

Hans-Olav Holtermann Eriksen

Spesialist i allmennmedisin, seriegrûnder av verdens nordligste destilleri Aurora Spirit, aktivitetsbedriftene Lyngsfjord Adventure og Destination Tromsø, og jobbing med kvalitetssikring av hele reiselivet i Norge. I tillegg er han far til fem, ektemann og oppriktig opptatt av å skape varige verdier i Nord-Norge. På LINK skal han snakke om hvordan han har klart å kombinere en relativt hektisk hverdag med et aktivt familieliv. «Hvordan multigründe uten å skilles»

Programmet er under utvikling.

Sjekk gjerne oss på Facebook eller Instagram

Meld deg på