Programmet er under utvikling

Vi vil fortløpende oppdatere dere hvem som er booket til årets konferanse.

Evgenia Egorova

Digital markedsfører og endringsansvarlig med stor lidenskap for Nord-Norge. De siste 4 år har hun hatt ansvar for all kommunikasjon på sosiale media for Nord-Norsk Reiseliv AS. Hun er genuint opptatt av «å dele inspirasjon og inspirere til deling» på sosiale media, og holder foredrag om erfaringer fra SoMe arbeidet på konferanser i inn- og utland.  På LINK skal hun dele flere hemmelige oppskrifter på sosiale media og snakke om tips og triks for å komme i gang med det digitale skiftet.

«Hva har panda, tøfler og Nord-Norge til felles? Hemmelige oppskrifter for å lykkes med sosiale media og litt mer»

Kim Daniel Arthur

Spillgründeren som startet sin karriere på gutterommet i Tromsø tok spillverden med storm med sine kreative ferdigheter. Men som mange gründere opplever var det både store oppturer og nedturer i en voksende, fartsfylt internasjonal spillbransje. Han har bygget opp arbeidsplasser i inn og utland, flere selskaper, og har vært en viktig person for etableringen av gründerhuset Flow i Tromsø. I 2017 tok Kim Daniel Artur et stort steg ut av spillbransjen og startet møbelbedriften Ekte hvor han snekrer møbler, installasjoner, utstillinger i ekte nordnorsk design. På LINK får vi høre om det å våge å ta nye sjanser og hvorfor man kommer lengre ved og jobbe sammen og dele av hverandres erfaringer.

Silvija Seres

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Silvija jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, blant annet Oslo Børs, Nordea og NRK: I tillegg er hun aktiv investor i flere teknologibedrifter.

På LINK får vi høre Silvijas betraktninger rundt de store teknologidrevne endringene på mange områder i dagens næringsliv og samfunn, og hvordan vi best kan tilpasse oss og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte der både ledere og ansatte er med på reisen.

Hans-Olav Holtermann Eriksen

Spesialist i allmennmedisin, seriegrûnder av verdens nordligste destilleri Aurora Spirit, aktivitetsbedriftene Lyngsfjord Adventure og Destination Tromsø, og jobbing med kvalitetssikring av hele reiselivet i Norge. I tillegg er han far til fem, ektemann og oppriktig opptatt av å skape varige verdier i Nord-Norge. På LINK skal han snakke om hvordan han har klart å kombinere en relativt hektisk hverdag med et aktivt familieliv. «Hvordan multigründe uten å skilles»

Programmet er under utvikling.

Sjekk gjerne oss på Facebook eller Instagram

Meld deg på