Vet du om noen som fortjener LINK-prisen 2018, eller er din bedrift en aktuell kandidat? Eierne av Finnmarkskonferansen AS vil belønne gode resultater og samtidig løfte fram suksesshistorier fra Finnmark på konferansen.

LINK-prisen er på 100.000 kr, og vår hovedsamarbeidspartner Innovasjon Norge deler ut prisen under kveldsarrangementet til LINK 19. september 2018.

Bedriftene som nomineres, må:

  1. Ha sunn økonomi
  2. Bidra til å gjøre Finnmark kjent utover regionen
  3. Tenke nytt og gå nye veier

Søknader og nominasjoner sendes til prosjektleder for LINK innen 3. september 2018. Alle innsendte forslag må begrunnes.

Juryen består av representanter fra eierne av Finnmarkskonferansen AS (Kunnskapsparken Origo, Ishavskraft og Alta kraftlag) og Innovasjon Norge.

Prisvinner 2017

I 2017 gikk prisen til Biotope. Juryens begrunnelse:

«Vinneren av LINK-prisen 2017 er noe helt utenom det vanlige. Gründerne har kombinert to helt ulike kompetanseområder og smeltet dem sammen i en oppsiktsvekkende turistattraksjon i det internasjonale markedet. Som det eneste arkitektkontoret i landet innehar de spesialisert ekspertise innen fuglekikking og naturopplevelser, og tilbyr som de første i verden designarkitektur tilpasset ulike habitater og formål innen dette segmentet.

Biotope er på god vei til å bli et internasjonalt arkitektkontor og har bidratt sterkt til at Varanger og Finnmark er blitt kjent innen fugleturisme. Dette har gitt store ringvirkninger, og har økt antall arbeidsplasser, turister og omsetning i hele regionen.

Biotope AS har på fem år vokst fra to til seks ansatte, og kan vise til positivt økonomisk resultat, god soliditet og lønnsomhet.»

LINK og Innovasjon Norge gratulerer med LINK-prisen på kr 100.000!

 

Tidligere prisvinnere: 

2016 – Norway Kingcrab

2015 – Radius Kirkenes

2014 – Karstensen Kuldeteknikk

2013 – Nordlysmat