Vet du om noen som fortjener LINK-prisen 2017, eller er din bedrift en aktuell kandidat? Eierne av Finnmarkskonferansen AS vil belønne gode resultater og samtidig løfte fram suksesshistorier fra Finnmark på konferansen. Kortfilmer av de tre nominerte bedriftene som blir rangert høyest vil bli produsert og vist på hovedskjermen under konferansen.

LINK-prisen er på 100.000 kr, og vår hovedsamarbeidspartner Innovasjon Norge deler ut prisen under kveldsarrangementet til LINK 20. september 2017.

Bedriftene som nomineres, må:

  1. Ha sunn økonomi
  2. Bidra til å gjøre Finnmark kjent utover regionen
  3. Tenke nytt og gå nye veier

Søknader og nominasjoner sendes til prosjektleder Tone Pettersen innen 1. september 2017. Alle innsendte forslag må begrunnes.

Juryen består av representanter fra eierne av Finnmarkskonferansen AS (Kunnskapsparken Origo, Ishavskraft og Alta kraftlag) og Innovasjon Norge.

Prisvinner 2016

I 2016 gikk prisen til Norway King Crab.

Juryens begrunnelse var:

“Vinneren av årets LINK-pris har gått helt nye veier i utviklingen av et oppsiktsvekkende og bærekraftig produkt, som opprinner fra en tradisjonell, nordnorsk næring. Bedriften har siden oppstart i 2007 tatt en tydelig posisjon i sitt marked. De er fremoverlent, satser hardt og representanten er en stor nasjonal eksportaktør. De har jobbet strategisk med markedsføringen og har på kort tid etablert en sterk merkevare over hele verden.

De ser viktigheten av å være til stede ved store, internasjonale arrangementer og eventer, og ved å vise frem produktet sitt på slike arenaer skaper de et engasjement rundt både produktet og landsdelen de kommer fra. Ved bruk at teknologi får de presentert Finnmark og dermed opprinnelsen til produktet, noe som gir sluttbrukeren opplevelsen av å være helt nært produksjonsleddet. ”

LINK gratulerer Norway King Crab så mye med årets pris på kr. 100.000!